Winkel in Huissen & Duiven Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Matera

Schuller Matera keukenSchüller Matera onyxzwartSchuller Matera schelpenwit
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom in Huissen & Duiven

Matera in schelpenwit

De Schüller Matera keuken combineert een minimalistisch design met maximale functionaliteit en duurzame materialen. De Matera-fronten, gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, bieden een stijlvolle en milieuvriendelijke oplossing.

Schuller Matera schelpenwit

De Schüller Matera keuken combineert strak design met hoogwaardige functionaliteit. De onderkasten, voorzien van het innovatieve SingleX-systeem en de Tip-On-technologie, zorgen voor een naadloze bediening zonder grepen. In plaats van bovenkasten is er gekozen voor een verlicht wangenbord met subtiele ledverlichting, wat bijdraagt aan een moderne, sfeervolle uitstraling. De plafondhoge voorraadkast en de slimme jaloeziekast in de hoek van de L-vormige keuken nóg meer opbergruimte.

Matera in onyxzwart

Het design van deze Matera keuken trekt direct de aandacht dankzij het matte oppervlak en details in een eiken knoestig decor, wat een unieke retro-uitstraling geeft. Daarnaast zorgt de innovatieve antivingerafdruktechnologie ervoor dat er aanzienlijk minder vingerafdrukken zichtbaar zijn, waardoor het onderhoud en schoonmaken veel eenvoudiger is.

Schüller Matera onyxzwart

Matera in kiezelgrijs

De fronten van de Matera met Anti-Fingerprint in kiezelgrijs mat gecombineerd met levendige Colour-varianten vormen samen een aangename, ruimtelijke sfeer die naadloos overgaat in de gezellige eethoek.

Schuller Matera keuken

Het frontmateriaal van Matera is voor 100% recyclebaar en draagt daarmee bij aan de bescherming van het klimaat. Dit geldt ook voor alle producten van het duurzame OrganiQ, waaronder handige inzetstukken zoals huishoudfolierollers of houders voor kruidenpotjes. Een ander duurzaam hoogtepunt is de greep gemaakt van OceanIX Plastic.

De vlakke plafondpanelen en het Frame Rack met schuifdeur geven de keuken een strakke, moderne uitstraling. In de opzetkast met onyxkleurige jaloezie bewaar je eenvoudig spullen op een zichtbare plek, terwijl de hoeklift ervoor zorgt dat de keukenmachine subtiele wijze in het korpus verdwijnt.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen