15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Binnenkijken bij Tom & Donna

Door Sara
09/09/2024
Binnenkijken bij - Tom & Donna - keuken

Onlangs mochten we een kijkje nemen in het prachtige, nieuwe appartement van Tom & Donna in het mooie Lent, nabij Nijmegen. Toen ze de woning kwamen bezichtigen, bleek er een standaard keuken geplaatst te worden. Hier wist het stel een stokje voor te steken, zodat ze plaats konden maken voor hun droomkeuken. Met de hulp van keukenadviseur Antoine maakte het stel hun wensen waar en wij mochten het eindresultaat bewonderen! Kijk je mee?

Ruime, warme keuken met subtiel contrast

Tom & Donna hadden al duidelijk voor ogen in welke stijl en welk kleurenpalet hun keuken uitgevoerd moest worden. Ze kozen voor een kastenwand met Nebraska-eiken imitatie (Avola L777U) fronten die de volledig breedte van de ruimte benut. Zo creëerden ze meer dan voldoende opbergruimte voor al het keukengerei. Op advies van Antoine werd het kookeiland uitgevoerd in de contrasterende tint schelpenwit.

“We wilden de keuken uitrusten in één kleur, maar we zijn blij met het advies van Antoine om het kookeiland in een contrasterende kleur uit te rusten om het geheel wat levendiger te maken.”

Tom

Greeploze keuken met kookeiland, bar en nis

Het stel koos voor de Schüller UMA Uni Matt keuken, die – op de koelkast na – volledig greeploos is voor een strakke en moderne uitstraling. De hoge kasten zijn uitgerust met een handig push-to-open systeem, terwijl de kastjes onder de spoelbak zijn voorzien van greeplijsten. Het keramieken keukenblad in Diamond Cream mat vormt een opvallend contrast met de donkere kastenwand. Hetzelfde materiaal is gebruikt voor de achterwand van de nis voor een harmonieus geheel. Om de nis sfeervol te verlichten, zijn de twee schappen uitgerust met spotjes. Het eiland is voorzien van een bar die ruimte biedt voor drie zitplekken om heerlijk samen te borrelen.

Zo zit deze Schüller keuken in elkaar

  • Frontjes in Schelpenwit en Nebraska-eiken imitatie
  • Kastenwand op maat
  • Keramieken werkblad Diamond Cream mat
  • Apparatuur van Siemens, BORA & Quooker

Foto rechts: het 3D ontwerp van de keuken

Binnenkijken bij - Tom & Donna - 3D

Hoogwaardige keukenapparatuur

De keuken van Tom & Donna is voorzien van luxe keukenapparatuur. Hun favoriet is de BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Daarnaast kozen ze voor een Siemens oven (met magnetron) , vaatwasser en koel-vriescombinatie. De nis is uitgerust met een Quooker kraan en spoelbak in de kleur Gun Metal.

“De BORA kookplaat is absoluut mijn favoriet. Dankzij de geïntegreerde afzuiging waren we flexibel om de kookplaat te plaatsen waar we wilden.”

Tom

Stel jouw droomkeuken samen

Zou jij net als Tom & Donna ook graag jouw droomkeuken laten ontwerpen door Antoine of een van onze andere keukenadviseurs? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in één van onze keukenshowrooms, inclusief gratis 3D-ontwerp.

De favoriete keuken van Antoine