Winkel in Huissen & Duiven Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

next125 NX890

next125 NX890
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom in Huissen & Duiven

NX890 in olijfgroen & kiezelgrijs

De olijfgroene frontjes, gemaakt van 100% gerecyclede materialen, creëren een rustgevende sfeer. De zijdematte kiezelgrijze kasten en het keukenblad sluiten perfect aan op dit serene ontwerp. Ook aan opbergruimte is gedacht, namelijk met het next125-paneelsysteem in de nis boven het aanrecht en een bijkeuken, verborgen achter de hoge kastdeur.

next125 NX890 grepen

Zeeën aan opbergruimte

Achter de hoge kastdeur van de kastenwand bevindt zich een bijkeuken met een extra aanrecht en voldoende ruimte voor alle huishoudelijke benodigdheden. Ook de keuken biedt volop opbergruimte, waarbij voor de laden en korven gebruik is gemaakt van vormvlies, een zacht materiaal dat aangenaam aanvoelt en geluiden van keukengerei dempt. De Flex-Boxen van eikenhout zorgen voor een georganiseerde indeling, terwijl de hoekkast ideaal is voor het opbergen van keukenmachines. En dankzij het etage-uittreksysteem in de hoge voorraadkast is al je keukengerei binnen handbereik.

Meer weten over next125? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs in Huissen samen met jou aan de slag om jouw next125 droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen