Winkel in Huissen & Duiven Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Schüller Lineo

Schuller Lineo keuken
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom in Huissen & Duiven

Rillenoptiek eiken & zandgeel satijn natuur imitatie

Deze Schüller Lineo keuken combineert een strakke uitstraling met natuurlijke houttinten en verfijnde details, zoals groeven en frontbrede designgreeplijsten. Met deze keuken kies je voor een combinatie van functionaliteit, design en personalisatie, waarbij elk detail bijdraagt aan een moderne en uitnodigende sfeer.

Schuller Lineo

Jouw Lineo keuken op maat

Dankzij het vernieuwde Colour Concept voeg je jouw eigen, persoonlijke accent toe aan de Lineo keuken. Of je nu kiest voor subtiele of gedurfde kleuren, deze keuken geeft je de vrijheid om je eigen stijl te creëren. Zelfs in compacte ruimtes komt Lineo tot zijn recht dankzij de slimme oplossingen zoals de Rondo-kasten, die veel opbergruimte bieden. Hierdoor past het kookeiland perfect in het interieur, ongeacht de afmetingen van de keuken. De afgeronde bovenkasten geven een elegante touch aan het geheel.

Meer weten over Schüller? Kom langs!

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen