Winkel in Huissen & Duiven Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

3 tips voor een gezellig herfstinterieur

Door Manou
30/09/2024
herfst-decoratie-hoekbank-fenn-met-rode-sierkussens

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat het tijd is om je thuis in te richten voor de gezellige avonden die eraan komen. Het is het perfecte moment om je favoriete series uit te kiezen en je bank om te toveren tot een knusse plek om van te genieten. Waarom wachten? Breng de gezelligheid in huis met onze herfst decoratie en maak van deze herfst een seizoen vol warmte en comfort!

1. Warme herfstkleuren

Een knusse sfeer creëer je door donkere herfstkleuren toe te voegen. Deze kleuren zijn geïnspireerd op herfstbladeren en brengen een warme ambiance. Denk aan verschillende bruintinten, van beige tot diepbruin, evenals okergeel, bordeauxrood en mosgroen. Een donkerbruine bank vormt bijvoorbeeld een prachtig middelpunt in je woonkamer en biedt de perfecte basis voor een gezellige herfstsetting, maar ook kleine herfst accessoires voor in huis doen een boel! Laat je verassen door onze woonkamer inspiratie voor een warm interieur.

2. Haal de natuur in huis

Voor meer woonkamer inspiratie voor een warm herfstinterieur kijken we eerst naar buiten. Breng materialen zoals hout, rotan en webbing naar binnen om een natuurlijke uitstraling te creëren. Door deze materialen te combineren met zachte stoffen zoals teddy, transformeer je je woonruimte in een warme herfstcocon die de verbinding met de natuur versterkt. Wist je dat deze woontrend biophilic design heet?

3. Vergeet de basics, ga voor print

Kussens met vrolijke prints brengen een speelse flair in je interieur en vormen de perfecte herfst decoratie. Deze trendy ontwerpen zullen in 2025 ook een grote rol spelen in de retro revival woontrend. Durf te mixen en matchen met verschillende texturen en designs voor een verrassend effect. Vloerkleden met prints zijn de kers op de taart. Ze zorgen niet alleen voor een stijlvol accent, maar ook voor warme voetjes!

Meer herfstinspiratie?

Wil jij na het lezen van deze blog graag nog meer woonkamer inspiratie en tips voor een warm interieur? Bekijk dan al onze herfst accessoires voor in huis en nog veel meer!

herfst-decoratie-shop-bij-jansen-totaal-wonen