15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Houten keukens

Rotpunkt-Zerox-KQ-Italian-Walnut---Fenix-Beige-ArizonaGreeploze keukens bij Jansen Totaal WonenRotpunkt keuken Memory RI old forest oak
Volledige ontzorging
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Ruime showroom met luxe keukens

Als je op zoek bent naar een keuken die warmte en gezelligheid ademt én in lijn is met de actuele keukentrends, is een houten keuken jouw perfecte keuze. Hout is een natuurlijk materiaal dat op diverse manieren kan worden bewerkt, waardoor een keuken van hout altijd aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Bij Jansen Totaal Wonen vind je een uitgebreid assortiment houten keukens, variërend van een klassiek landelijke keuken in het wit tot een industriële, zwarte keuken met hout.

Persoonlijk keukenadvies

Met maar liefst 50 jaar aan keukenervaring, gaan onze creatieve adviseurs samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zodra het 3D-ontwerp volledig naar wens is, wordt de keuken op maat gemaakt en door onze eigen montagedienst geïnstalleerd.

Keukenadviseurs Jansen Totaal Wonen

Verschillende houten keukens

Houten keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Van echt hout tot houtfineer tot een houtlook keuken. Wij leggen je uit wat de verschillen zijn.

Keukens van echt hout

Onze houten keukens worden gemaakt van duurzame houtsoorten, die zowel sterk als slijtvast zijn. Hierdoor gaat jouw keuken van hout lang mee. Omdat hout een natuurproduct is, is elke keuken uniek en heeft hij zijn eigen karakter. Populair zijn de eikenhouten keuken en de keuken van walnoot hout, van het Duitse kwaliteitsmerk Rotpunkt. Dit zijn donkerbruine houtsoorten die veel warmte en sfeer me zich meebrengen. Een keuken van echt hout vraagt wel om onderhoud, omdat het materiaal verandert onder invloed van licht, vocht en temperatuur.

Houtfineer keukens

Een houtfineer keuken is een keuken met een natuurlijke uitstraling, waarbij de fronten en panelen zijn afgewerkt met een laag van echt hout. Het verschil met een echte houten keuken is dat de kans op vervorming bij houtfineer minder groot is. In onze keukenshowroom vind je een ruim assortiment aan houtfineer keukens, in diverse kleuren en stijlen. Daarnaast kan je zelf een front samenstellen. Je kiest zelf onder andere de grofheid en kleur van het front.

Frontjeswand keukenshowroom Jansen Totaal Wonen

Houtlook keukens

Wil je liever een keuken met minder onderhoud, maar wel met de uitstraling van een houten keuken? Kies dan voor een houtlook keuken. Een houtlook keuken is gemaakt van kunststof en is naast onderhoudsvriendelijk ook bestand tegen intensief woongebruik.

Een zwarte keuken met hout

Een zwarte keuken met hout is stoer en combineert robuuste elegantie met warmte. De harmonie tussen authentiek hout en zwarte kunststof fronten creëert een uniek pronkstuk in de keuken. Ga je liever nog een stapje verder? Bekijk dan onze keukens gemaakt van zwart hout. Robuuster wordt het niet!

Landelijke houten keuken

Ervaar de charme van een landelijke houten keuken, waar warmte en gezelligheid samenkomen. Een witte keuken met hout is een tijdloos design met natuurlijke materialen die een rustieke sfeer creëren. Perfect voor een stijlvolle en knusse keukenomgeving.

SchullerNext125rotpunktQuookerBoraMieleSiemens

Misschien vind je deze keukenstijlen ook interessant: