15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop de look: bohemian woonkamer

Door Sara
05/08/2024
Bohemian woonkamer JaxxChoice bank Fenn beige

Onlangs mochten we voor ons bankenmerk JaxxChoice een shoot organiseren bij collega Karline thuis. Hier styleden we JaxxChoice bank Fenn met prachtige accessoires van Trendhopper. Alle meubels en decoraties zijn verkrijgbaar via onze webshop en in onze winkel. Laat je inspireren door de bohemian woonkamer van Karline!

Natuurlijk & warm

Karline is nog steeds ontzettend blij met haar comfortabele bank Fenn van JaxxChoice. Zijn organische vormen en neutrale kleur maken dat hij perfect blend in het lichte kleurenpalet van de ruimte. De chaise longue en armleuning van Fenn lopen beiden rond af. Zo ontstaat een uitnodigende, stijlvolle uitstraling. Naast zijn hippe jasje en zwart metalen poten beschikt hij over vaste rugkussens en een diepe zit. Perfect om urenlang heerlijke te loungen! De bank wordt vergezeld door een heerlijk zacht, beige vloerkleed met speels lijnenpatroon. Deze beige oase wordt doorbroken door de zwarte, ronde salontafelset.

Alle meubels & accessoires zijn verkrijgbaar in onze woonwinkel, je bent van harte welkom! Bekijk hieronder enkele soortgelijke accessoires die je direct online shopt!

Organische accessoires in beigetinten & zwart

Om de rustige sfeer en het egale, beige kleurenpalet in de woonkamer te doorbreken, kozen we voor organische woonaccessoires in verschillende beigetinten en zwart. De kandelaars in combinatie met vazen met pluimen en bloemen creëren een prettige, natuurlijke sfeer!

Persoonlijk interieuradvies

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak nu een afspraak met onze interieuradviseur in Huissen of Duiven en maak samen jouw woondromen werkelijkheid!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin en Donna