Winkel in Huissen & Duiven Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop de look: frisse woonkamer

Door Sara
20/06/2024
Moderne woonkamer JaxxChoice bank Mikk

Net als bij collega Sanne, mochten we voor ons bankenmerk JaxxChoice ook een shoot organiseren bij collega’s Mandy & Stefan thuis. Hier styleden we JaxxChoice bank Mikk met prachtige accessoires van Trendhopper. Alle meubels en decoraties zijn verkrijgbaar via onze webshop en in onze winkel. Laat je inspireren door de moderne woonkamer van Mandy & Stefan!

Strak & modern

Mandy & Stefan genieten al jarenlang van hun strakke, comfortabele Mikk bank van JaxxChoice. De combinatie van vaste rugkussens en losse lendekussens zorgt voor een prettig comfort. Heerlijk zacht onder de voeten is het gemêleerde, rechthoekige vloerkleed. De rechte lijnen worden doorbroken door salontafel Zuri van JaxxChoice. Met zijn ovale vorm, marmeren blad en opvallende kolompoot die is gemaakt van spijlen, is hij een ware eyecatcher.

Alle meubels & accessoires zijn verkrijgbaar in onze woonwinkel. Bekijk hieronder enkele soortgelijke accessoires die je direct online shopt!

Vrolijke accessoires in neutrale tinten

De vensterbanken in de woonkamer van Mandy & Stefan lenen zich perfect voor woonaccessoires. Wij kozen voor houten kandelaars in combinatie met beige vazen met pluimen en bloemen. Perfect voor een heerlijke zomerse sfeer!

Zorgeloos genieten met de All in House service

Mandy & Stefan worden vergezeld door hond Jaapie. Super gezellig, maar ook een groot risico op vlekken in de lichte bank. Daarom kozen ze bij aanschaf van hun bank voor de All-in House service. Tegen een meerprijs van €29,95 per zitplek kan je dan 5 jaar lang beroep doen op een aanvullende vlekkenservice. Heb je meer dan 6 zitplekken? Dan wordt er tot 6 zitplekken gerekend voor de aanvullende vlekkenservice. Dit betekent complete garantie op jouw nieuwe bankstel of fauteuil!

Persoonlijk interieuradvies

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak nu een afspraak met onze interieuradviseur in Huissen of Duiven en maak samen jouw woondromen werkelijkheid!

Jansen Totaal Wonen interieuradvies