15.000m² wooninspiratie Service zit in ons DNA Klanten beoordelen ons met een 9.0
Sluiten

Shop de look: Japandi woonkamer

Door Sara
20/06/2024
Japandi woonkamer JaxxChoice bank Izzy

Voor ons bankenmerk JaxxChoice hebben we onlangs bij onze collega Sanne thuis een inspirerende fotoshoot gehouden. Tijdens deze shoot combineerden we de bank met prachtige accessoires van Trendhopper. Alle meubels en accessoires zijn verkrijgbaar via onze webshop en in onze winkel. Laat je inspireren door Sanne’s Japandi woonkamer!

Zacht & natuurlijk

Centraal in de woonkamer staat bank Izzy van JaxxChoice, een royale u-vormige bank bekleed met een heerlijk zachte, leverkleurige stof. In combinatie met haar vaste rugkussens en optie tot elektrische zitverstelling is het zeer verleidelijk om urenlang te loungen. Izzy wordt vergezeld door het aaibare vloerkleed Nate in crème kleur. Hier voegen de organische Bodi salontafels van JaxxChoice een vleugje klasse aan toe. Met hun levendige marmeren bladen en beige metalen onderstellen creëren deze tafeltjes een luchtige uitstraling, waardoor ze in elke woonkamer perfect tot hun recht komen.

Japandi accessoires

De sidetable achter de bank is de perfecte plek voor de mooiste woonaccessoires. Ideaal om je woonkamer een persoonlijke twist te geven en karakter aan je huis toe te voegen. Wij kozen voor een statement vaas in combinatie met een grote kandelaar, schilderij en smalle kaarshouder. De kussentjes op de bank matchen mooi met de accessoires in dezelfde tinten!

Alle meubels & accessoires zijn verkrijgbaar in onze woonwinkel. Bekijk hieronder enkele soortgelijke artikelen die je direct online shopt!

Persoonlijk interieuradvies

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Maak nu een afspraak met onze interieuradviseur in Huissen of Duiven en maak samen jouw woondromen werkelijkheid!

Interieuradvies Jansen Totaal Wonen Janin en Donna