Klanten beoordelen ons met een 9.0 15.000m² woonplezier Service zit in ons DNA
Sluiten
Werken bij Jansen Totaal Wonen

Werken bij Jansen Totaal Wonen

J shape
Een enorm filiaal van 15.000m2
Klanten beoordelen ons met een 9.0
Kwaliteit en service zit in ons DNA

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste verkopers, werknemers, adviseurs en specialisten. Bekijk hier de actuele vacatures van Jansen Totaal Wonen!

Stuur een motiverende mail met jouw CV naar info@jansentotaalwonen.nl waarin jij ons vertelt waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Werken bij Jansen Totaal Wonen
wonen bij Jansen Totaal Wonen

Parttime medewerker slaapafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om met klanten het perfecte bed samen te stellen?

Afbeelding voor Parttime medewerker slaapafdeling

ZZP’er service monteur meubels

Wij zoeken een ervaren ‘service monteur meubels’ die op ZZP basis meubels van Jansen Totaal Wonen wil monteren en repareren bij de klant thuis.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen

Weekend verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Meubel afdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Afbeelding voor Weekend verkoper meubelafdeling

Verkoper meubelafdeling

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze meubelafdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent parttime.

Trendhopper Huissen

Verkoper Profijt Meubel

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Ben jij creatief en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons filiaal van Profijt Meubel zijn wij per direct op zoek naar commercieel talent voor 32-37 uur per week.

pand Jansen Totaal Wonen

Weekend verkoper Pronto Wonen

Voor onze Pronto Wonen winkel zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Pronto showroom in Huissen

Verkoper – Superkeukens Huissen

Voor Superkeukens Huissen zijn wij op zoek naar een topverkoper. Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten een luxe keuken samen te stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Afbeelding voor Verkoper - Superkeukens Huissen

Weekend verkoper Trendhopper

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Trendhopper afdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent voor in het weekend.

Veelgestelde vragen bij Jansen Totaal Wonen

Verkoper Trendhopper

Lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met klanten hun droominterieur samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Trendhopper afdeling zijn wij per direct op zoek naar commercieel parttime talent.

Wonen bij Jansen Totaal Wonen

Parttime Meubelbezorger

Wil jij spierballen kweken, heb je oog voor kwaliteit en ben je zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons bezorgteam zijn wij op zoek naar enthousiaste meubelbezorgers voor in het weekend (vrijdag en zaterdag) die onze klanten blij maken met hun nieuwe meubels.

Meubelbezorger vacature bij Jansen Totaal Wonen